Miksi valita meidät?

1. Tehokkuus

Myyntilaskutuksesta tulee helpompaa, osto-, ja matkalaskujen maksaminen nopeutuu, palkat, viranomaismaksut ja koko taloushallinto on jatkuvasti yrityksesi nähtävillä.

2. Talouden seuranta

Seuraat yrityksesi taloutta paikasta ja ajasta riippumatta. Voit seurata asiakaskohtaisia myynti-, ja ostoreskontria, luoda budjetteja tai saada projektikohtaisia tulosraportteja liiketoimintasi tueksi. Palvelemme yritystäsi tarpeittesi mukaan.

3. Laadukas palvelu

Hoidamme samassa järjestelmässä niin kirjanpidon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset, kuin tilinpäätöksetkin. Kun kaikki tositteet ovat samassa paikassa palvelun taso ja läpinäkyvyys nousevat. Näin olemme osa yrityksesi arkea ja tiimiä!

4. Tukitoimet

Yhdistämme yrityksesi ohjelmat taloushallinnon kokonaisuudeksi, tuemme myös prosesseja omilla tukiohjelmistoilla. Asiakkaat ovat kiitelleet tämän lisänneen raportoinnin läpinäkyvyyttä, päätöksenteon tukea ja parantaneen liiketulosta pitkällä aikajänteellä.

5. Ennakointi

Meillä yritystäsi palvelee tiimi, joka koostuu ohjelmisto-, liiketoiminta-, ja taloushallinnon substanssiosaamisesta. Tämä on modernia taloushallintoa parhaimmillaan. Se ei keskity vain kirjanpitoon, vaan pyrkii ratkaiseman yrityksesi kokonaisvaltaisen tarpeen.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Sijaintimme

Toimistomme sijaitsee Kokkolassa keskustan tuntumassa Hakalahdenkadulla hyvien liikenneyhteyksien päässä


Tilitoimisto Roihu Oy
Y-tunnus: 2754289-7

Hakalahdenkatu 37, 67100 Kokkola 040 635 8394 asiakaspalvelu@tilitoimistoroihu.fi